UUDISED

ARHIIV

Söeahjudel SOODUSHINNAD

29 oktoober 2015 9:00

Enamuses Euroopa riikides on söeahi restorani köögis sama levinud, nagu meil plaatgrill või fritüür. Põhjuseid selleks on mitmeid.
Ühest küljest annab söeahi juurde palju lisavõimalusi roogade valmistamisel, teiseks on ta käsitlemine lihtne ning võrreldes teiste ahjudega on tema ülalpidamine oluliselt odavam. Samuti on oluliseks argumendiks kiirus. Enamus liharoogasid valmib kõigest 6 - 7 minutiga. Kliendid kipuvad ekslikult arvama, et söeahi nõuab köögis eritingimusi. Nii see ei ole.

Oleme Eestisse tarninud juba mitmele kliendile söeahju ning nad on väga rahul oma ostuga. Selleks, et pikendada grillhooaega ning tuua värve järjest hallimatesse sügispäevadesse pakumegi kuni aasta lõpuni söeahjusid SOODUSHINNAGA.

Lisaks ahjudele müüme ka spetsiaalselt neile tehtud kookosesütt.

Ahjude valikuga on võimalik tutvuda järgnevalt lingilt 
http://www.bestmark.ee/est/tooted.c/soeahjud