UUDISED

ARHIIV

Teeme söeahjudega süüa

29 märts 2016

Söeahjud on profiköökides tõusev trend. Oleme viimase poole aasta jooksul müünud Eesti köökidesse kordades rohkem söeahjusid, kui eelnevate aastate jooksul kokku. selgelt on tunda, et söeahjust hakkab saama restoranide vahelises võrdluses/võistluses märgilise tähendusega seade.
Söeahjude vastu tunnevad huvi mitte ainult Tallinna kesklinna tipprestoranid, vaid ka tavalised lõunasöögikohad. Seoses kasvava huviga otsustasime, et hoiame nüüdsest Bestmarki näidiste saalis söeahjude näidiseid ning teeme huvilistele ka nn. näidisküpsetamisi.

Oleme söeahjudega väljas Tartus toimuval Maamessil 21.-23. aprillil. Ahjudega valmistab süüa ning konsulteerib huvilisi tõeline proff, kes on ise sama ahjuga juba mõnda aega töötanud. Tule ja vaata, kuidas ahju köetakse, kuidas selles valmivad erinevad hõrgud road ning uuri, mis valmidus peaks köögis olema ahju paigaldamiseks.

Söeahjudega saab tutvuda ka lingilt 
http://www.bestmark.ee/est/tooted.c/soeahjud-1