Paderno Praepann 24cm õhuke must teras

17,14 

5 laos

Tehnilised andmed

Mõõt (cm)

Kõrgus (cm)

TootekoodI-TA-PAD-11716-24

Detailne kirjeldus

 Õhukesest terasest pann – sobib ideaalselt praadimiseks suurtel kuumustel (näiteks praekartulid, omlett, pannkoogid) sest küpsetab ühtlaselt. See pann sobib teile, kui otsite vanakooli plekkpanni. Sellel pannil ei ole tehase poolt pealepandud mittenakkuvat katet ja ta ei ole roostekindel, seetõttu tuleb panni perioodiliselt hooldada.
ENNE ESIMEST KASUTAMIST:
  1. Valada pannile kuuma vett ja keeta pliidil pisut. Seejärel valada vesi ära ja puhastada ja kuivatada majapidamispaberiga.
SISSETÖÖTLEMINE:
  1. Loputa ja puhasta pann puhta kuuma veega ja kuivata seejärel (majapidamispaberiga).
  2. Vala pannile umbes 0,5-1 cm paksune õlikiht ja kuumuta panni pliidil umbes 5 minutit.
  3. Seejärel vala õli pannilt ära ja kuivata see uuesti majapidamispaberiga.
  4. Asetada pannile rasva (näiteks kasutada peekonit) ning soojendada pann pliidil praadimiskuumuseni. Liigutada peekoniviilu pannilabidaga aegajalt ringi ühest kohast teise. Seejärel pesta pann jälle kuuma veega ning kuivatada ja õlitada majapidamispaberiga.
MÄRKUS:Sissetöötlemisprotseduur muudab panni pinda tumedamaks. Mida tumedamaks muutub pann, seda paremaks muutub tema mittenakkuvuse omadused. Seega võib sissetöötlemisprotseduuri soovi korral korrata enne igat kasutamist. Parimad mittenakkuvus- ja praadimisomadused on pann saavutanud siis, kui pind on muutunud värvuselt mustjaks.
KASUTAMINE:
  1. Enne praadimist katta pann õhukese õlikihiga ning kuumutada pliidil praadimiskuumuseni. Seejärel alustada praadimist. Näiteks liha praadimisel praadida mõlemalt küljelt suurel kuumusel 45 + 45 sekundit. Seejärel vähendada pliidi kuumust, et liha küpseks ühtlasemalt.
  2. Peale kasutamist pesta pann kuuma veega. Võib isegi pliidil kiirelt kuuma veega lühiaegselt keema lasta. Valada vesi pannilt ära kraanikaussi ning eemaldada viimased toidujäänused pannilt plastist (soovitatavalt nailonist) pannilabida otsaga ning uuesti loputada pann kuuma veega lõplikult üle.
  3. Kuivata pann majapidamispaberiga.
  4. Õlitage panni pind majapidamispaberiga ning asetage pann kuiva kohta.
HOOLDAMINE:
  1. Puhastada panni aeg-ajalt – raputades panni pinnale soola ning kuumutada suurel kuumusel seejärel 1 minut ja 30 sekundit.
  2. Seejärel puhastage panni pind majapidamispaberiga.
  3. Õlitage panni pind majapidamispaberiga ning asetage pann kuiva kohta.
HOIATUSED:
  1. Ärge jätke panni vette likku
  2. Ärge kunagi peske panni nõudepesumasinas